virgil
deschide

CINE SUNT

CÂTEVA CUVINTE DESPRE MINE

M-am născut în anul 1968, într-o familie de oameni muncitori, fiind cel mai mic dintre frați. Mama mea, Leonora, o femeie casnică ce și-a dedicat întreaga viață creșterii și educării noastre, și tatăl meu, Petre, șofer pe drumurile patriei, care mereu s-a asigurat că nu ne lipsește nimic de pe masă, au fost și vor rămâne până la finalul vieții reperele mele pe baza cărora mi-am construit și eu propria viață. Am avut parte de o familie frumoasă, una în care părinții mei au sacrificat totul pentru mine și surorile mele. Ei mi-au transmis mai departe valorile familiei și m-au învățat să prețuiesc momentele petrecute alături de cei dragi, respectul pentru semeni și dragostea de carte și muncă.

FAMILIA MEA

Ceea ce am învățat de la părinții mei, am încercat să transmit mai departe către familia mea și către semenii mei! Împreună cu soția mea, Sorina-Gabriela, am doi copii – Cătălin și Ana Maria – care sunt lumina ochilor mei. Cătălin este inginer ofițer, specialitatea construcții în cadrul MAI, iar Ana Maria este studentă la medicină în Târgu Mureș.

STUDII ȘI EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

Mi-am început pregătirea în domeniul economic încă de la o vârstă fragedă, o dată cu admiterea la profilul contabilitate in cadrul Liceului Tehnologic Brătianu, din Drăgășani. După absolvirea liceului am urmat o facultate de același profil, la Academia de Studii Economice, din București.

2019 aprilie – prezent:

AJFP Vâlcea - Șef serviciu inspecție fiscală PJ

2019 ianuarie – aprilie:

ANAF - vicepreședinte antifraudă

2018 noiembrie – decembrie:

AJFP Vâlcea - șef serviciu inspecție fiscală

2017 aprilie - 2018 noiembrie:

AJFP Vâlcea - șef administrație

2016 februarie – 2017 martie:

AJFP Vâlcea - șef serviciu inspecție fiscală PJ

2014 – 2015:

AJFP Vâlcea - șef administrație Adjunct CM

2010 – 2013:

Garda Financiară, Secția Vâlcea - comisar-șef secție

2010 – 2010:

Direcția Generală a Finanțelor Publice a Județului Vâlcea, Serviciul inspecție fiscală persoane juridice - Șef serviciu

2009 – 2010:

Direcția Județeană pentru Accize și Operațiuni Vamale Vâlcea - Șef vamă

2007 – 2009:

Administrația Finanțelor Publice a Municipiului Râmnicu Vâlcea - Șef administrație adjunct, Control fiscal

2000 – 2007:

Administrația Finanțelor Publice a Municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciul control fiscal persoane fizice, Serviciul executare silită persoane juridice - Șef serviciu

1998 – 2000:

Administrația Finanțelor Publice a Municipiului Râmnicu Vâlcea, Compartimentul soluționare contestații - Șef compartiment

1996 – 1998:

Direcția Generală a Finanțelor Publice a Județului Vâlcea, Serviciul soluționare contestații - Inspector

1993 – 1996:

Direcția Generală a Finanțelor Publice a Județului Vâlcea, Serviciul revizie fiscal - Inspector

virgil

"Un căpos simpatic, dar care își transpune cu ușurință țelul în realitate."

Gheorghe G.

"Fără cuvinte meșterite, Virgil a reușit să mă convingă prin atitudine și gesturi. Faptul că își asumă această candidatură, venind din afara politicii, mă determină să cred că Virgil nu va uita de unde a plecat. Succes!"

Mircea G.

"Ambiția si încăpățânarea pot avea conotații diferite. Dar, dacă vorbim de Virgil Pîrvulescu devin o rețetă a succesului. Te salut, Virgil!"

Andrei G.